Printen Print this page
Beeldmerk Provincie Flevoland
Logo Provincie Flevoland
Gedeputeerde Lodders reikt prijs uit Gedeputeerde Lodders reikt prijs uit

 

Gedeputeerde reikt prijs uit aan winnaars Fotowedstrijd MooiFlevoland.nl

Op maandag 18 juni maakte gedeputeerde Lodders de winnaars bekend van de fotowedstrijd PixelMooiFlevoland.nl . Bij de categorie 'Jeugd' won Mitchel Kienhuis met de foto ‘Breathless’ van de Noorderplassen uit Almere. Bij de categorie 'Volwassenen' won Rob Ruiters uit Purmerend met de foto ‘Het Flevolands Zwanenmeer’ van de Oostvaardersplassen. Beide winnaars kregen als prijs een ballonvaart boven Flevoland.

Als tweede en derde eindigden Lex Schulte met de foto ‘Kruiend ijs en Houtribdijk bij Lelystad’ en Edgar Drieman met de foto van ‘Tulpenvelden en windenergie nabij Stichtse Brug’. Zij wonnen een excursie door de Oostvaardersplassen en een vaartocht naar het mysterieuze Vogeleiland.

Opdracht fotowedstrijd

'Ontdek MooiFlevoland.nl, natuurlijk doen!' De afgelopen weken organiseerde MooiFlevoland.nl een fotowedstrijd om deze slogan te verbeelden. Deelnemers aan de fotowedstrijd legden mooie plekken in de Flevolandse natuur op de gevoelige plaat vast of maakten foto’s waarop aandacht is voor natuurbeleving. Kijk voor de inzendingen op de speciale website.

Jury

Een vakjury, bestaande uit gedeputeerde Lodders, fotograaf Camilla Zeguers en NMFF-directeur Vera Dam, selecteerde de winnende foto’s.

Publieksprijs

Bezoekers van de speciale website behorende bij de fotowedstrijd kunnen uit alle inzendingen nog een publiekswinnaar kiezen. Stemmen hiervoor kan tot 21 juni a.s.

Speel mee met spel #MooiFlevoland

Naast deze fotowedstrijd organiseert MooiFlevoland.nl elke maand een zoektocht naar een speciale natuurplek in Flevoland. De eerste week van de maand kan een ieder aan het spel deelnemen, door de hints te volgen via @MooiFlevoland op Twitter. De laatste week van de maand is op de geraden plek een schatzoekactie voor jong en oud. De eerstvolgende actie vindt plaats op woensdag 27 juni a.s. Voor meer info zie de website van MooiFlevoland.nl.