Printen Print this page
Beeldmerk Provincie Flevoland
Logo Provincie Flevoland
Gedeputeerde Jaap Lodders en wethouder Gerben Dijksterhuis ondertekenen het convenant op 5 april 2012 Gedeputeerde Jaap Lodders en wethouder Gerben Dijksterhuis ondertekenen het convenant op 5 april 2012

Start verbreding A6 Start verbreding A6

Vragen en/of opmerkingen? U kunt mailen: Gooiseweg@flevoland.nl;

schrijven: Provincie Flevoland, postbus 55, 8200 AB Lelystad (t.a.v. de heer T. Schenk)

of bellen met Teun Schenk, projectleider, telefoon 0320 265 585 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

 

 

Gooiseweg

Alles weten over de baanverdubbeling van de Gooiseweg?

Klik dan hieronder op de kaart.

 

Werk aan kruispunt Gooiseweg-Spiekweg

6 oktober tot 20 oktober 2014

Omleidingen

De kern van Zeewolde en bedrijventerrein Trekkersveld blijven bereikbaar via omleidingsroutes. Zie de kaarten onder 'Downloads' op deze pagina.

Het project verdubbeling Gooiseweg vordert. Begin oktober is het kruispunt Gooiseweg/ Spiekweg aan de beurt. Het kruispunt gaat hiervoor helemaal op de kop van maandag 6 oktober tot maandag 20 oktober 2014.

Bestaande rijbanen worden verwijderd en er worden nieuwe rijbanen aangelegd om rechtsafslaand verkeer buiten de verkeerslichten om te kunnen laten rijden. Het oude asfalt wordt vervangen en er wordt nieuwe bestrating aangelegd tussen de rijbanen. Tot slot krijgt het kruispunt nieuwe verkeerslichten en openbare verlichting. Hierboven vindt u een illustratie van de eindsituatie.

Beide aansluitingen Spiekweg dicht

Dit betekent voor het verkeer dat het bedrijventerrein Trekkersveld niet via de kruising Gooiseweg-Spiekweg kan worden bereikt of verlaten. Ditzelfde geldt voor het verkeer met bestemming of afkomstig uit de kern Zeewolde. Het verkeer op de Gooiseweg kan het kruispunt wel oversteken. Voor het doorgaande verkeer blijft op het kruispunt in beide richtingen tenminste één rijstrook open.

Assemblageweg open

Als de aansluitingen van de Spiekweg dicht zijn, is de nieuwe aansluiting Assemblageweg open om zo het verkeer gemakkelijk, veilig en zonder omwegen naar en van Trekkersveld te laten gaan. Hier komen tijdelijke verkeerslichten te staan. Het is dan ook een tijdelijke opening. Vanaf 20 oktober is deze aansluiting weer dicht, omdat de definitieve verkeerslichten nog geplaatst moeten worden en de werkzaamheden aan de tweede brug over Baardmeestocht dan nog niet klaar zijn.