Printen Print this page
Beeldmerk Provincie Flevoland
Logo Provincie Flevoland
Gedeputeerde Jaap Lodders en wethouder Gerben Dijksterhuis ondertekenen het convenant op 5 april 2012 Gedeputeerde Jaap Lodders en wethouder Gerben Dijksterhuis ondertekenen het convenant op 5 april 2012

Start verbreding A6 Start verbreding A6

Vragen en/of opmerkingen? U kunt mailen: Gooiseweg@flevoland.nl;

schrijven: Provincie Flevoland, postbus 55, 8200 AB Lelystad (t.a.v. de heer T. Schenk)

of bellen met Teun Schenk, projectleider, telefoon 0320 265 585 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur.

 

 

Gooiseweg

Alles weten over de baanverdubbeling van de Gooiseweg?

Klik dan hieronder op de kaart.

 

Gooiseweg fase 2

Werkzaamheden aan Knardijk

De verdubbeling van de Gooiseweg tussen Trekkersveld III en de Nijkerkerweg is klaar. De provincie noemt dat de eerste fase. De provincie start nu met de tweede fase van deze verdubbeling. De tweede fase verloopt van Trekkersveld III tot en met de kruising met de Ganzenweg.


De eerste werkzaamheden worden door Vitens uitgevoerd. Dat verlegt de waterleiding naast de Gooiseweg bij de Knardijk, zodat de extra rijbanen daar kunnen worden aangelegd. Ook wordt er zand aangebracht op de nog te bebouwen grond, zodat daar de grond niet meer inklinkt. Dit zand wordt binnenkort aangelegd op en rond de Knardijk bij de Gooiseweg. Dit is de zogenoemde voorbelasting. De schop gaat daadwerkelijk in de grond begin 2016. Daarover later meer.