Volg ons

Provincie Flevoland verstuurt nieuwsbrieven en is actief op sociale media. Volg ons en blijf op de hoogte van vacatures, wegwerkzaamheden, openbare vergaderingen en nieuws.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds

Provincie Flevoland verstuurt regelmatig nieuwsbrieven via e-mail. Op dit moment versturen wij het Weekbericht, met artikelen over de provincie, de nieuwsbrief over Flevokust Haven en de nieuwsbrief over de Hogering Almere. Wilt u zich aanmelden? Vul dan het formulier op deze pagina in. Provincie Flevoland biedt ook twee RSS-feeds aan. Eén feed voor algemene nieuwsberichten en één feed voor vacatures.Twitter

Blijf via Twitter op de hoogte van wat er in de provincie gebeurt.

Facebook

Via onze Facebookpagina leest u meer over actuele ontwikkelingen, nieuws en campagnes. Like ons en blijf op de hoogte van wat er in de provincie leeft. Of ga naar Omgevingsvisie Flevoland voor specifieke informatie over Flevoland in de toekomst.

Overige sociale media

Ga naar LinkedIn Provincie Flevoland of Omgevingsvisie FlevolandStraks en houd updates over vacatures en andere zakelijke informatie in de gaten. Daarnaast zijn we actief op Instagram, Pinterest en op YouTube.