12 jan 2017

Help mee met de toekomst van onze voeding!

Op 26 januari 2017 start de Floriade Werkt! Challenge. Provincie Flevoland daagt ondernemers, kennisinstellingen en studentondernemers uit om te komen met business-concepten van wereldklasse om de wereldbevolking in 2050 duurzaam van gezonde voeding te voorzien.

3 opgaven

De Challenge bestaat uit 3 verschillende opgaven:

  • Slimme bodem; duurzamer bodemgebruik
  • Slimme voedselketen; meer opbrengst & minder afval
  • Slimme voeding; gezonder oud worden & sneller herstellen

De winnaars van de Floriade Werkt! Challenge krijgen de kans om hun concept met een team van experts versneld te realiseren en mogen deze aan de wereld presenteren tijdens Floriade 2022 in Almere.

Inspirerende sprekers

Tijdens de bijeenkomst vertellen Lisette Kreischer (mede-oprichter van The Dutch Weed Burger), Chantal Engelen (mede-oprichter Kromkommer). Cor Verbruggen (Eijkelkamp Soil & Water) en Talitha Musse (sociaal ondernemer en toezichthouder MVO NL) over hun eigen innovaties en ervaringen.

Startbijeenkomst

Wilt u ge├»nspireerd raken en met uw business-concept bijdragen aan een duurzame voedselvoorziening? Meld u dan aan voor de startbijeenkomst! De bijeenkomst is op 26 januari 2017 in het WTC Almere, 28th floor, P.J. Oudweg 4. Inloop is vanaf 13.30 uur en het programma begint om 14.00 uur.

Meer weten en aanmelden?

Voor meer informatie en aanmelden klikt u op de site van Floriade Werkt!