Inloopavond Oldebroekerweg

5 sep 2019 - 5 sep 2019

Donderdag 5 september 2019 organiseert provincie Flevoland een inloopavond over de wegwerkzaamheden aan de Oldebroekerweg (N709). U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur bij de Voorhof, aan de Akkerhof 3, 8256 in Biddinghuizen. Tijdens de inloopavond zijn medewerkers van de provincie aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma voor de inloopavond. U kunt dus binnenlopen wanneer het u schikt.

Werkzaamheden

Van maandag 9 september tot en met zaterdag 26 oktober 2019 vinden de werkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden in één fase uitgevoerd. Het doorgaande verkeer tussen Biddinghuizen en Elburg rijdt in deze periode om. Tijdens de werkzaamheden is de N709 Oldebroekerweg afgesloten tussen de rotonde met de Baan en de kruising met de Olsterweg. De rotonde met de Baan blijft open, net als de kruising met de Olsterweg.

Kaart met daarop de omleidingsroute tijdens de werkzaamheden

Meer informatie

Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 – 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg@flevoland.nl. Via onze onze gratis SMS-waarschuwingsdienst blijft u op de hoogte van onze projecten.