N302 Larserweg

Wat we gaan doen

Waar

N302 Larserweg ter hoogte van Lelystad Airport

Wanneer

Maandag 3 december tot en met vrijdag 21 december 2018, dagelijks tussen 9.00 en 15.00 uur

Hinder

Extra reistijd van 5-10 minuten door tijdelijke afsluiting van een rijstrook

Reisinformatie

De Larserweg wordt niet afgesloten tijdens de werkzaamheden. Wisselend zal één rijstrook per rijbaan worden afgesloten om het werk veilig te kunnen uitvoeren. Dat houdt in dat dan tijdelijk slechts één van normaliter twee rijstroken beschikbaar is voor het verkeer.

Werkzaamheden

Provincie Flevoland plaatst verlichting langs de Larserweg om te voorkomen dat verkeer in schemer en donker schrikt van overvliegend vliegverkeer. Daarnaast zal ook de baanverlichting als storend kunnen worden ervaren. Door verlichting te plaatsen wordt dit voorkomen. De lichtmasten worden 4,5 meter hoog en zijn 'breekbaar'. Dit is verplicht, omdat de lichtmasten in de zogenaamde 'obstakelvrije' zone in de berm staan. Dit houdt in dat bij een eventuele aanrijding de lichtmasten breken en dus geen gevaarlijk obstakel vormen.

Meer informatie

Volg onze Twitteraccounts @FlevoWegen en @FlevoVaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling Infrastructuur via telefoonnummer 0320 - 265 566 of stuur een e-mail naar secretariaatinfra@flevoland.nl.