N305 Biddingringweg

Wat gaan we doen?

Waar

N305 Biddingringweg tussen Biddinghuizen ('De Bult') en de kruising met de Karekietweg

Wanneer

Maandag 23 tot en met woensdag 25 april 2018, dagelijks tussen 09.00 en 15.00 uur; op dinsdag 24 april wordt ook gewerkt op kruising 'De Bult'.

Hinder

Extra reistijd door omleidingsroute.

Reisinformatie

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor doorgaand verkeer tussen Zeewolde/Harderwijk en Dronten/Swifterbant (en vice versa). De route loopt via de Larserweg, Rietweg en Swifterweg. Vóór 09.00 uur en ná 15.00 uur is de Biddingringweg gewoon geopend voor het verkeer.

omleidingsroute voor werkzaamheden Biddingringweg

Op dinsdag wordt ook op kruising 'De Bult' gewerkt en daarom kan het verkeer van en naar Biddinghuizen te maken krijgen met vertraging. De kruising wordt niet afgesloten voor het verkeer, maar het verkeer dient rekening te houden met extra reistijd.

Werkzaamheden

De laatste afrondende werkzaamheden van het groot onderhoud van vorig jaar moeten nog gedaan worden. Door het slechte weer van afgelopen winter zijn deze werkzaamheden uitgesteld tot dit voorjaar.

De werkzaamheden omvatten onder andere het afwerken en inzaaien van de bermen, puin ruimen en het rechtzetten van borden. De werkzaamheden worden buiten de spits uitgevoerd om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Meer informatie

Volg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566.