N352 Repelweg

Wat we gaan doen

Waar

N352 Repelweg tussen Voorstersluis en Vollenhoverweg.

Wanneer

Van maandag 1 april tot en met vrijdag 10 mei 2019.

Hinder

Omleidingsroute voor wegverkeer en openbaar vervoer.

Reisinformatie wegverkeer

Alle informatie per fase inclusief omleidingskaarten vindt u in het infobulletin.

Doorgaand verkeer fase 1 en 2

Tijdens fase 1 en 2 moet het doorgaande verkeer tussen de A6/N50 en Vollenhove/Meppel omrijden via Emmeloord en Marknesse (A6/N331). Verkeer tussen Kraggenburg en Vollenhove kan gebruik maken van de Leemringweg en Vollenhoverweg (N719, N331).

Doorgaand verkeer tijdens fase 1 en 2

Fase 1: maandag 1 april tot en met maandag 22 april

In fase 1 is de Repelweg dicht tussen de Voorstersluis en de Voorsterweg. De kruising met de Voorsterweg is alleen in de richting Vollenhoverweg open. Verkeer tussen Kraggenburg en de Voorsterweg rijdt om via de Leemringweg, Vollenhoverweg, Repelweg (N719, N331, N352) (en omgekeerd).

omleidingskaart fase 1 werkzaamheden repelweg

fase 2: dinsdag 23 april tot en met vrijdag 10 mei 2019

Tijdens fase 2 is de Voorsterweg bereikbaar via de route Kraggenburgerweg/Repelweg. Dit betekent dat het verkeer uit Vollenhove en Marknesse moet omrijden via de Vollenhoverweg, Leemringweg en Kraggenburgerweg/Repelweg (N331, N719, N352) (en omgekeerd).
 

Kaart fase 2 omleidingsroute voor motorverkeer van/naar Voorsterweg

Reisinformatie openbaar vervoer fase 1 en 2

Tijdens de hele periode rijdt route 71 (Zwolle-Emeloord via Zwartsluis) een aangepaste route. Een aantal haltes komt te vervallen en een pendelbus wordt ingezet voor reizigers van en naar Kraggenburg. Het is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk om met het openbaar vervoer van Kraggenbrug rechtstreekst naar Vollenhove te reizen en vice versa.

De lijnbus rijdt vanaf de Marknesse via de Vollenhoverweg rechtstreeks naar Vollenhove. Tussen Marknesse en Kraggenburg (en omgekeerd) wordt een pendelbus ingezet. De volgende haltes worden door de pendelbus bediend:

 • Marknesse busstation
 • Breestraat
 • Leemringweg
 • Mammouthweg
 • Picknickplaats
 • De Voorst
 • Kraggenburg bushalte

De volgende haltes komen de gehele periode te vervallen:

 • Paardenweg
 • Voorstersluis
 • Voorsterweg
 • Repelweg

Voor de exacte haltetijden van de pendelbus verwijzen wij u naar www.connexxion.nl/. Ongeveer twee weken van te voren worden de tijden bekend gemaakt.

Kaart openbaar vervoer fase 1 en 2

Reisinformatie (brom)fietsers

Tijdens de werkzaamheden blijft het fietspad geopend voor (brom)fietsers.

Werkzaamheden

Het onderhoud aan de Repelweg bestaat uit het verbreden van de weg en het vervangen van het asfalt. Tegelijkertijd worden er ook andere zaken aangepakt waaronder het plaatsen van nieuwe verkeerslichten bij de Voorstersluis. Ook wordt de houten vlonder (het fietspad) langs het gemaal vervangen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 - 265 566 of stuur een e-mail naar werkaandeweg @flevoland.nl.

Flevowegen

Kijk op www.flevowegen.nl voor meldingen over provinciale werkzaamheden, actuele omleidingen en nieuws over infrastructurele projecten. Ook kunt u zich hier aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.

Twitter

Volg onze Twitteraccounts @FlevoWegen en @FlevoVaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten.