N715 Oosterringweg

Wat gaan we doen?

Waar

N715 Oosterringweg tussen de kruising met de Wellerzandweg en de rotonde met de Kuinderweg.

Wanneer

maandag 7 mei tot en met woensdag 9 mei 2018; op deze dagen tussen 8.00 en 15.00 uur.

Hinder

Omleidingsroute op maandag en dinsdag; hinder op woensdag.

Reisinformatie

Doorgaand verkeer

Op maandag en dinsdag is de Oosterringweg afgesloten van 08.00 uur tot 15.00 uur tussen de kruising met de Wellerzandweg en de rotonde met de Kuinderweg. Doorgaand verkeer tussen Kuinre/Luttelgeest en Bant/Creil kan omrijden via de Kuinderweg, Muntweg en Banterweg.

Bestemmingsverkeer

Bestemmingsverkeer (voor bedrijven en woningen die zich binnen de afsluiting bevinden) kan alleen vanuit de richting Bant  naar de bestemming rijden. De woningen en bedrijven zijn niet toegankelijk vanuit de richting Kuinre/Luttelgeest; dit verkeer dient om te rijden via de Kuinderweg, Muntweg, Friesepad en Oosterringweg.

omleidingsroute t.b.v. werkzaamheden plateau Oosterringweg

Op maandag en dinsdag is de Oosterringweg vóór 08.00 uur en na 15.00 uur gewoon toegankelijk. Ook op woensdag is de Oosterringweg gewoon geopend. Er geldt dan wel een snelheidsbeperking ter hoogte van het werkvak.

Werkzaamheden

Het plateau ter hoogte van de hoofdingang van het AZC voldoet niet aan de eisen. Het wordt daarom verwijderd en direct opnieuw aangelegd.

Overige werkzaamheden

Tegelijk met de werkzaamheden aan het plateau, werkt Provincie Flevoland aan de op- en afrit A6 Bant. Hierdoor is de N715 Oosterringweg afgesloten tussen de kruising met het Friesepad en de westelijke op- en afrit A6.  Lees meer informatie over dit project.

Meer informatie

Volg onze Twitteraccounts @flevowegen en @flevovaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Heeft u een vraag over deze informatie? Neem contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 265 566.