Fiets- en voetgangersbrug Waterlandseweg

26 feb 2019 - 31 okt 2019

Wat we gaan doen

Waar

N305 Waterlandseweg ter hoogte van bedrijventerrein Stichtsekant en landschapskunstwerk de Groene Kathedraal

Wanneer

Dinsdag 26 februari 2019 tot en met oktober 2019

Hinder

Enige verkeershinder, houd rekening met extra reistijd

Reisinformatie

Er zijn extra verkeersbewegingen richting de projectlocatie en het industrieterrein krijgt te maken met in- en uitrijdend bouwverkeer. Met de getroffen maatregelen zal het doorgaande verkeer zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ervaren.

Werkzaamheden

Dinsdag 26 februari wordt er gestart met het aanbrengen van de voorbelasting. Door de aanwezige ondergrond van klei en veen moet er eerst extra belasting, in de vorm van zand, worden aangebracht om later verzakkingen te voorkomen als de brug geplaatst is. De aangebrachte voorbelasting van zand moet circa 8 maanden blijven liggen.

Meer informatie

Heeft u een vraag over de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur via telefoonnummer 0320 - 265 566 of stuur een e-mail naar secretariaatinfra@flevoland.nl. Volg onze Twitteraccounts @FlevoWegen en @FlevoVaarwegen voor alle actuele informatie over werkzaamheden en calamiteiten. Ook kunt u zich aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.