Fietspad Muntweg

2 sep 2019 - 25 okt 2019

Wat we gaan doen

Waar

Fietspad langs de N351 Muntweg tussen Het Hooiveld (entree Van der Valk) en de rotonde met de Kuinderweg.

Wanneer

Van maandag 2 september 2019 tot en met vrijdag 25 oktober 2019

Hinder

Omleidingsroute voor (brom)fietsers

Reisinformatie

  • Tijdens het werk lopen het fietspad vanuit Emmelerbos naar de Muntweg en het fietspad langs het Friesepad naar de Muntweg dood.
  • Bij de rotonde Muntweg-Kuinderweg is de route Kuinderweg-Muntweg in alle richtingen afgesloten; de doorgaande route Kuinderweg (industrieterrein De Munt richting Kuinre en omgekeerd) is open.
  • Gebruikers van het fietspad vanuit Emmeloord in de richting van het Friesepad (Wellerwaard) en de Kuinderweg (Kuinre) kunnen omrijden via het centrum van Emmeloord, industrieterrein de Munt en de Kuinderweg. (Brom)fietsers richting Wellerwaard slaan op de Kuinderweg linksaf naar de Casteleynsweg en dan rechtsaf naar het Friesepad; (brom)fietsers richting Kuinre vervolgen hun weg helemaal via de Kuinderweg naar Kuinre.

Omleidingskaart voor fietsers

Werkzaamheden

Het huidige fietspad is van asfalt. Dit wordt vervangen door beton. Beton is veilig, comfortabel en heeft een lange levensduur. Rondom de nieuw aangelegde rotonde Muntweg-Kuinderweg ligt nog een stukje tijdelijk fietspad wat nu wordt vervangen door een definitief pad.