Zwolsebrug

17 mei 2021 - 3 jul 2021

Wat we gaan doen

Waar

Zwolsebrug bij Urk

Wanneer

Van maandag 17 mei tot en met zaterdag 3 juli 2021

Hinder

Omleidingsroute

Reisinformatie voetgangers en (brom)fietsers

Tijdens deze periode van zeven weken kan de brug niet gebruikt worden door fietsers, bromfietsers en voetgangers. De omleidingsroute voor het langzame verkeer loopt via de Arie de Witbrug. Zie bovenstaande afbeelding voor de omleidingsroute.

Reisinformatie scheepvaart

De eerste tweeënhalve week, van  maandag 17 mei tot en met woensdag 2 juni 2021 wordt de motor van de brug vervangen en kan de brug niet geopend worden. Er geldt dan van maandag tot en met vrijdag een hoogtebeperking van 2.40 meter. Vanaf donderdag 3 juni is van maandag tot en met vrijdag een doorvaart mogelijk op aanvraag om 17.00 uur. Een doorvaart moet een dag van te voren worden aangemeld voor 16.00 uur via de bediencentrale: 0320 – 767 610.

Werkzaamheden

Nadat vorig jaar op Urk de Urkersluis en de Arie de Witbrug al zijn opgeknapt, volgt nu de Zwolsebrug. Het bedieningssysteem van de brug en alles wat daarmee samenhangt wordt vernieuwd. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het provinciale project ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’, waarin op alle beweegbare bruggen en sluizen op 16 locaties in Flevoland worden gerenoveerd. Voor meer informatie en details download dan de nieuwsbrief via onderstaande knop.

DOWNLOAD

Nieuwsbrief Zwolsebrug

pdf - 5.42 MB
Open de pdf