MKB Schakelteam Flevoland helpt kleine mkb-bedrijven

1 sep 2021

Vanaf 1 september 2021 kunnen kleine mkb-bedrijven in Flevoland voor advies en ondersteuning terecht bij het MKB Schakelteam Flevoland. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft eind 2020 een subsidie aan de provincie toegekend: de MKB-deal Flevoland. De provincie heeft deze deal aangevraagd met 27 partners. Met de subsidie gaat MKB Schakelteam Flevoland kleine mkb’ers - 2 tot 10 werknemers - ondersteunen en adviseren bij al hun vraagstukken.

Kosteloos advies bij 1 loket

Het MKB Schakelteam Flevoland bestaat uit 6 ervaren en deskundige mkb-adviseurs uit Flevoland. De adviseurs helpen de ondernemers op het gebied van marketing, strategie, organisatie, personeel, financiën en uitvoering. Het advies is kosteloos. Samen vormen de adviseurs 1 loket. Daar kunnen kleine mkb-bedrijven terecht voor advies en informatie. Bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden en regelingen.

Adviesgesprek en vitaliteitsscan aanvragen

Ondernemers kunnen een adviesgesprek aanvragen via de website mkbschakelteam.nl. Daar staat ook een online vitaliteitsscan. Met deze scan kunnen ondernemers snel inzicht krijgen in alle onderdelen van het bedrijf. In het adviesgesprek bespreekt de adviseur de uitkomst van de scan met de ondernemer. En krijgt de ondernemer een concreet advies.

Informatie en vragen

Meer informatie over het MKB Schakelteam Flevoland is te vinden op de website mkbschakelteam.nl. Vragen stellen kan via e-mail info@mkbschakelteam.nl.