[Afgerond] N702 Verbreding Hogering Almere

Het Rijk, provincie Flevoland en gemeente Almere investeren samen in een goede bereikbaarheid van Almere. Zo maakt provincie Flevoland de Hogering de komende jaren klaar voor de groei van Almere. Van 2020 tot 2023 gaat de Hogering op de schop, tussen de A6 en de Contrabasweg. In beide richtingen komt er een rijstrook bij en bij de Herman Gorterweg en de Hollandsedreef rijdt het verkeer straks door een tunnelbak onder deze kruisingen door. Voor het verkeer dat de wijken in en uit wil, worden langs de Hogering parallelbanen aangelegd. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het verkeer de komende jaren weer vlot én veilig door kan rijden.

Werk aan de weg brengt hinder met zich mee. In dit geval in de vorm van omleidingsroutes en een verlaagde snelheid op de Hogering, ter plaatse van het werk. Via verschillende communicatiekanalen houden we u op de hoogte zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken over de voor u beste route.

Informatiecentrum

Vanwege de maatregelen over het COVID-19 coronavirus is het informatiecentrum aan de Katernstraat 8 in Almere gesloten. Wij zijn er op gericht onze dienstverlening zo goed mogelijk te houden. Omdat het een unieke situatie is, kan het zijn dat zaken anders lopen dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.