Kampersluis

13 sep 2021 - 14 nov 2021

Wat we gaan doen

Waar

Kampersluis bij Dronten

Wanneer

Van maandag 13 september tot en met zondag 14 november 2021 

Hinder

Omleidingsroute / stremming vaarweg

Reisinformatie wegverkeer

Tijdens de werkzaamheden aan de Kampersluis heeft het autoverkeer zeven dagen te maken met een afsluiting van de weg over de sluis. Wanneer de weg dicht is rijden automobilisten om via de Vossemeerdijk, de Ketelweg, de Hanzeweg en de Colijnweg. Verder is er 4 weken sprake van een halve rijbaanafzetting, waardoor het verkeer om en om over de brug kan. De planning over de afsluiting en de halve rijbaanafzetting is terug te vinden op www.flevowegen.nl.

Reisinformatie scheepvaart

De scheepvaart heeft tijdens de werkzaamheden te maken met een bijna volledige afsluiting van de sluis. Eind oktober/begin november is er op vier dagen op afspraak een doorvaart mogelijk voor de Kampersluis. Op www.flevowegen.nl lees je hier meer over.

Reisinformatie (brom)fietsers en voetgangers

(Brom) fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden altijd gebruik blijven maken van de brug over de sluis. Als gevolg van de werkzaamheden zal op sommige momenten wel extra voorzichtigheid nodig zijn.

Werkzaamheden

De werkzaamheden aan de Kampersluis zijn onderdeel van het provinciale project ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’, waarin alle beweegbare bruggen en sluizen op 16 locaties in Flevoland worden opgeknapt.