Kuinderweg

15 jun 2020 - 10 jul 2020

Wat we gaan doen

Waar

Rotondes Kuinderweg-Dukaat en Kuinderweg-Marknesserweg/Ecopark en de Kuinderweg (N351) tussen de rotondes in.

Wanneer

Van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juli 2020.

Hinder

Omleidingsroute

Reisinformatie

Afhankelijk van de fase is een deel van de Kuinderweg en van de Marknesserweg tijdens de werkzaamheden dicht voor het verkeer.

Fase 1

Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni 2020 is de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/ Ecopark afgesloten. Doorgaand verkeer wordt vanaf de Lindeweg omgeleid via de parallelweg langs de Marknesserweg. Het doorgaande verkeer wordt vanaf de Lindeweg omgeleid via de parallelweg langs de Marknesserweg, langs de rotonde Kuinderweg-Marknesserweg/ Ecopark en over de Kuinderweg. Bij de rotonde Kuinderweg-Dukaat volgt de omleiding Dukaat, Ecu tot aan de rotonde Marknesserweg en een deel van de Marknesserweg.

Omleidingskaart fase 1

Fase 2

Van maandag 29 juni tot en met vrijdag 10 juli 2020 is het gedeelte tussen beide rotondes afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt vanaf de rotonde Kuinderweg-Dukaat omgeleid via Dukaat, Ecu en de rotonde Marknesserweg tot de rotonde Kuinderweg-
Marknesserweg/Ecopark.

Omleidingskaart fase 2

Fase 3

Deze fase valt binnen fase 2. De rotonde Kuinderweg-Dukaat is tijdens het weekend van 3 juli t/m 5 juli 2020 ook afgesloten. De omleidingsroute op dit kaartje is alleen tijdens dit weekend van toepassing.

Omleidingskaart fase 3

Werkzaamheden

In de periode van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juli 2020 vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de rijbanen van de rotondes Kuinderwet met Dukaat en Kuinderweg met Marknesserweg/ Ecopark en de rijbaan van de Kuinderweg tussen beide rotondes. Het asfalt van de weg en beide rotondes zijn versleten en toe aan vervanging.

DOWNLOAD

U vindt meer informatie in ons infobulletin

pdf - 4.80 MB
Open de pdf