Maak kennis met onze recruiter

Via deze pagina maak je kennis met recruitment adviseur Linda Post-Hendrix en HRM ondersteuner Jeroen Rosier.

Linda Post-Hendrix

Mijn naam is Linda Post-Hendrix en ik werk als recruitment adviseur bij provincie Flevoland. Wij werken hier met circa 450 vaste medewerkers. Samen met de organisatie ga ik op zoek naar de geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Daarnaast adviseer ik, samen met mijn collega’s, de organisatie op het gebied van recruitment en zijn wij als team bezig provincie Flevoland zichtbaar te maken als aantrekkelijke en fijne werkgever.

Wat jouw specialiteit ook is, wij hebben als provincie Flevoland veel te bieden. Je gaat werken voor de jongste provincie van Nederland; een plek waar ruimte is om te werken, te leven en te groeien. Wij zijn als werknemers trots op onze organisatie. Je krijgt binnen onze provincie de mogelijkheid om je te ontwikkelen en te groeien.

Jeroen Rosier

Ik ben Jeroen Rosier en ik werk als HRM ondersteuner bij provincie Flevoland. Ik ondersteun onze recruiters bij de recruitmentwerkzaamheden. Ik ben betrokken bij het proces van het publiceren van onze vacatures. En ook zoek ik actief mee naar nieuwe medewerkers door middel van online searching.

Het mooie van provincie Flevoland is de grote diversiteit aan mensen. Omdat de provincie continu in beweging is hebben we de medewerkers hard nodig. Bij provincie Flevoland werkt een bevlogen groep mensen die elke dag met veel plezier aan het werk gaan.