Doet u ook mee aan ons kapitaalmarktonderzoek?

12 jan 2024

Flevolandse ondernemers opgelet! U kunt tot eind februari telefonisch of schriftelijk benaderd worden om mee te doen aan ons kapitaalmarktonderzoek. Waarom doen wij onderzoek? Als provincie zijn wij trots op onze economie en we waarderen u als ondernemer. Dit kunt u ook teruglezen in onze Economische Visie 2030 (pdf, 246 kB). Met dit onderzoek wil de provincie haar economie versterken. Het is de bedoeling dat de resultaten van het onderzoek in de zomer van 2024 op flevoland.nl verschijnen.

Meer inzicht

Met het kapitaalmarktonderzoek wil de provincie meer inzicht krijgen in de bedrijfsambities en -doelen van Flevolandse ondernemers. Ook onderzoeken we de kapitaalbehoefte die daarmee samengaat. Begrip in de vraag- en het aanbod van kapitaal voor de Flevolandse ondernemer, helpt de provincie om haar Economische Visie 2030 en het Economisch Programma 2023 - 2027 (pdf 212 kB) te verbeteren. In oktober 2023 startte ERAC/Birch daarom met het onderzoek in Flevoland.

Deelnemen

Onderzoeksbureau Conclusr houdt in opdracht van ERAC/Birch een telefonische enquête. Zij benaderen verschillende Flevolandse organisaties om mee te doen aan het kapitaalmarktonderzoek. Uw deelname wordt gewaardeerd! Want op die manier kan de provincie beter beleid op het gebied van economie opstellen. Als u dus gebeld wordt of een brief krijgt, dan nodigt de provincie u van harte uit om deel te nemen aan het kapitaalmarktonderzoek in Flevoland!