Volg ons

Provincie Flevoland verstuurt nieuwsbrieven en is actief op sociale media. Volg ons en blijf op de hoogte van vacatures, wegwerkzaamheden, openbare vergaderingen en nieuws.

Nieuwsbrieven en RSS-feeds

Provincie Flevoland verstuurt regelmatig nieuwsbrieven via e-mail. Op dit moment versturen wij het Weekbericht, met artikelen over de provincie, de nieuwsbrief over Flevokust Haven en de nieuwsbrief over de Hogering Almere. Wilt u zich aanmelden? Vul dan het formulier op deze pagina in. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verzending van de door u gewenste nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd afmelden. Provincie Flevoland biedt ook 3 RSS-feeds aan. Een feed voor algemene nieuwsberichten, voor verkeersmeldingen en een feed voor vacatures.
Twitter

Blijf via Twitter op de hoogte van wat er in de provincie gebeurt.

Facebook

Via onze Facebookpagina leest u meer over actuele ontwikkelingen, nieuws en campagnes. Like ons en blijf op de hoogte van wat er in de provincie leeft. Of ga naar Omgevingsvisie Flevoland voor specifieke informatie over Flevoland in de toekomst.

Overige sociale media

Ga naar LinkedIn Provincie Flevoland of Omgevingsvisie FlevolandStraks en houd updates over vacatures en andere zakelijke informatie in de gaten. Daarnaast zijn we actief op Instagram, Pinterest en op YouTube.