Tijdloos wonen

Oud worden op de plek waar je geboren bent, heeft iets magisch. Het is een gevoel van verbondenheid met de grond waarop je hebt gelopen. De bomen die je hebt zien groeien en de gemeenschap waar je altijd deel van hebt uitgemaakt. In een tijd waarin veranderingen vaak snel en overweldigend zijn, biedt tijdloos wonen een oase van rust, stabiliteit en persoonlijke groei.

Een belangrijk onderdeel van Tijdloos wonen in de huisvesting zelf. Het gaat niet alleen om een dak boven je hoofd, maar om een warme en gastvrije omgeving die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Of het nu gaat om een schilderachtig huisje in het hart van het dorp of een statig herenhuis aan de rand van de stad, jouw thuis is een toevluchtsoord waar je jezelf kunt zijn en kunt genieten van het leven in al zijn prachtige facetten.

Interview met Van Wijnen

Huizen bouwen voor Flevolanders samen met Flevolanders, dat is de droom van Chantal Visser. Lees in het interview met Van Wijnen hoe zij zich inzet om betaalbare huizen te bouwen en investeert in opleidingen.