Dit maakt Flevoland speciaal

Wat echt opvalt aan Flevoland is de toewijding aan betaalbaar wonen. We begrijpen dat het huidige woningtekort een uitdaging vormt voor veel mensen. Daarom werken we hard om woningen te bouwen die voor iedereen toegankelijk zijn, met een focus op betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een appartement, een gezinswoning of een groter project voor een samengesteld gezin, Flevoland heeft een breed scala aan woningen die aan al je behoeften voldoen.

Fijne levensstijl

Maar er is meer! Naast betaalbare woningen bieden we ook een fantastische levensstijl. Met prachtige natuurgebieden, uitgestrekte polders en het adembenemende IJsselmeer voor de deur ben je omgeven door groen en rust. Fiets- en wandelpaden bieden eindeloze mogelijkheden om van de natuur te genieten, terwijl moderne voorzieningen zoals winkelcentra, scholen en recreatiegebieden altijd binnen handbereik zijn.

Een plek om oud te worden

Flevoland is niet zomaar een plek om te wonen, het is een plek om oud te worden. Samen met een bloeiende gemeenschap en een overvloed aan culturele evenementen en activiteiten biedt Flevoland een rijke en diverse levensstijl voor alle leeftijden. Of je nu wilt ontspannen in de natuur, je carrière wilt ontwikkelen of je kinderen een veilige omgeving wilt bieden om op te groeien, hier vind je het allemaal.

Waar wacht je nog op?

Dus waar wacht je nog op? Maak van Flevoland jouw thuis en profiteer van de unieke kans om een betaalbare woning te bemachtigen in een van de meest veelbelovende regio's van Nederland. Samen kunnen we het woningtekort oplossen. Zo kunnen we een betere toekomst creëren voor inwoners uit onder andere Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en iedereen die wil wonen in Flevoland. Bovendien heeft de Metropoolregio Amsterdam voorjaar 2023 baanbrekende Woondeals gesloten, waardoor de bouw van nog meer betaalbare woningen in Flevoland wordt gestimuleerd. Dus grijp deze gelegenheid aan en sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van gelukkige bewoners in Flevoland! Regel vandaag nog je nieuwe thuis in Flevoland.