ProefLokaal Flevoland

Kom en ontdek de nieuwe inspirerende plek aan het prachtige Weerwater in Almere! Ons Proeflokaal Flevoland is een unieke locatie voor provinciale collega’s en onze samenwerkingsrelaties om te werken, vergaderen, elkaar te ontmoeten en evenementen te organiseren.

Inspirerende locatie

ProefLokaal Flevoland ligt aan het serene Weerwater en biedt hiermee een prachtige omgeving, waar u naast werken ook heerlijk kunt wandelen en tot rust kunt komen. Geniet van de beste koffie terwijl u werkt of ontmoetingen hebt en laat u verrassen door de heerlijke catering met verse producten uit de polder.

Openingstijden

Het ProefLokaal is geopend van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 17:00 uur. Op aanvraag zijn er uiteraard ook mogelijkheden voor de vrijdagen.

Adres & bereikbaarheid

Het ProefLokaal is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf alle treinstations in Almere rijdt een bus naar bushalte Hortus, op slechts enkele minuten lopen van het ProefLokaal. Of stap op een OV-fiets bij station Almere Centrum en fiets in slechts 10 minuten naar het Weerwater. Komt u met de auto? Dan is er voldoende parkeerruimte beschikbaar op twee naastgelegen parkeerterreinen. Het adres is: Arboretum West 100, Almere.