Ter inzage

U mag besluiten van het provinciaal bestuur met algemeen verbindende voorschriften inzien. Dit is gratis. U kunt de stukken bekijken via internet, in het provinciehuis of op een andere door de provincie te bepalen plaats. U kunt een afschrift van de provinciale besluiten tegen betaling aanvragen. Op deze pagina vindt u een overzicht van stukken die nu ter inzage liggen.

Berichten en bekendmakingen

Sinds 1 juli 2021 plaatsen wij alle berichten en bekendmakingen over bijvoorbeeld vergunningen en subsidieregelingen op overheid.nl. Deze berichten staan dus niet meer altijd in de krant. Nu staan ze allemaal op één plek: overheid.nl. Ontheffingen worden daarentegen niet geplaatst op overheid.nl, deze vallen onder een reguliere procedure en worden alleen op onze website geplaatst.

Altijd op de hoogte met de e-mailservice

Wilt u op de hoogte blijven van wat er bij u in de buurt speelt? Meld u dan aan voor de e-mailservice via: overuwbuurt.overheid.nl. Dan ontvangt u automatisch alle berichten over uw buurt. Op deze website kunt u ook gemakkelijk oude bekendmakingen terugvinden.