Talent kleurt Flevoland

Wij zijn Talent kleurt Flevoland! Het jongerenprogramma voor scholieren en studenten in Flevoland. Hier kun jij aan de slag met het oplossen van provinciale uitdagingen. 

Flevoland bouwen en maken wij met elkaar. Daarom hebben we jou nodig om onze provincie een stukje mooier, groener en leuker te maken. Hoe? Door jouw creativiteit en ideeën in te zetten voor belangrijke, maatschappelijke opdrachten. Dit doe je met opdrachten van échte opdrachtgevers van provincie Flevoland.

Jong, enthousiast talent gezocht

De provincie Flevoland is op zoek naar nieuw, jong en enthousiast talent om te helpen met het oplossen van verschillende actuele ontwikkelingen. Talent kleurt Flevoland is hierin de verbinder. Wij verbinden jou, het talent, aan een opdracht die je vanaf december weer kunt vinden op onze site. Welke opdracht dit is? Dat mag je zelf weten!

Door mee te doen, bouw je niet alleen aan jouw eigen toekomst, maar ook aan die van je school, wijk of woonplaats. Zet jouw creatieve ideeën, frisse ontwerpen en nieuwe inzichten in voor een duurzame en mooie toekomst. Je kunt kiezen uit de thema’s Digitalisering, Energie, Voedsel, Samenleving, Mobiliteit, Natuur, Circulair of Ruimte & Wonen.

Je helpt niet alleen mee aan de toekomst van Flevoland maar ook aan je eigen toekomst. Bij de projecten krijg je ruim de kans om jezelf te ontwikkelen. Je leert ontzettend veel van zo’n project. En wij leren veel van jou.

Meld je aan

Vanuit de provincie bieden we actuele vraagstukken aan bij de Flevolandse technasia. De docenten Onderzoek & Ontwerpen maken er geschikte opdrachten van en daarna kan jij ermee aan de slag. Omdat de opdrachten uit de praktijk komen geven ze je een idee van wat voor werk je later zou kunnen doen. Dus zit jij boordevol ideeën en weet je hoe je zo’n opdracht om kunt toveren tot zichtbare oplossingen? Kijk dan snel op de pagina Opdrachten. Daar vind je de verschillende onderwerpen waar de onderbouw van technasia dit voorjaar aan kunnen werken.