Commissaris Gerritsen op Flevotour

7 dec 2023

Onze kersverse commissaris van de Koning Arjen Gerritsen maakt de komende weken kennis met alle gemeenten in Flevoland. Op die manier krijgt hij een goed beeld van onze provincie en al het moois wat er te bieden is. Bij zijn aantreden als commissaris is Arjen Gerritsen door alle burgemeesters uitgedaagd om snel kennis te maken met Flevoland en haar gemeenten. Daarom trekt Arjen de komende weken er op uit en bezoekt hij alle Flevolandse gemeenten. Bij elk bezoek krijgt hij een sleutel van de desbetreffende burgemeester waarmee hij het bijbehorende slotje van de gemeente kan openmaken. ‘Een creatief idee om de symbolische start van de onderlinge samenwerkingen te benadrukken en om Flevoland te ontdekken’, aldus cdkflevoland.

Tip de commissaris!

Flevotour is een unieke kans om onze provincie in de schijnwerpers te zetten en te laten zien waar we trots op zijn. Of het nu gaat om de adembenemende natuur, levendige culturele activiteiten, historische plekken of bloeiende gemeenschapsprojecten: de commissaris wil met veel plezier ontdekken wat onze prachtige provincie te bieden heeft. “Ik nodig de Flevolanders van harte uit om met tips te komen: wat moet ik gezien en beleefd hebben? Heeft u of uw buurt, vereniging, initiatief of bedrijf iets speciaals te bieden? Laat het mij dan weten, ik kom graag langs!” Deel uw tips aan de commissaris via secretariaatcdK@flevoland.nl

Planning

De commissaris begon de Flevotour bij gemeente Noordoostpolder en bezocht vorige week Almere. Op 14 december bezoekt hij Zeewolde. Op 18 december Urk en Lelystad en hij sluit op 21 december de tour af bij de gemeente Dronten.