Inspirerende kennissessie duurzame scholen Flevoland

29 sep 2022

Inspirerende kennissessie duurzame scholen Flevoland

Informatie voor schoolbesturen

Vorige week organiseerde provincie Flevoland een inspirerende kennissessie voor scholen die willen verduurzamen. Schoolbesturen kregen informatie over de nieuwe subsidieregeling voor verduurzamen van maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) en weten nu hoe zij deze subsidie aan kunnen vragen. Deze subsidieregeling komt eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen. Ruimte OK vertelde over de Maatwerkregeling Ventilatie op Scholen en hoe u het Hulpteam optimaal ventileren kunt inschakelen. Het hulpteam ondersteunt scholen bij het krijgen van een goed binnenklimaat. Tot slot werd er een masterclass over het financieren van duurzaamheidsmaatregelen gegeven.

Meer weten?

Heeft u de kennissessie gemist, bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed en wilt u meer weten over verduurzamen óf weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? Neem dan contact op met Niels Delemarre, coach duurzame schoolgebouwen Flevoland voor een afspraak, mail naar: niels.delemarre@flevoland.nl.

Meer weten over het project duurzame zorggebouwen Flevoland? Kijk op Duurzame Zorggebouwen Flevoland - Provincie Flevoland.