Aanmelden challenge

Alle professionele koks en aspirant koks waarvan hun keuken in Flevoland staat, kunnen deelnemen aan de challenge door een gerecht in te dienen en dit drie weken op hun menukaart te zetten. Deze pioniersdis is uitgewerkt als recept en laat ons zien wat we kunnen koken met 80% groen en bevat in ieder geval Edamame (verse soja) en paddenstoelen. Daarnaast dagen we je uit om met minimaal 80% aan producten uit de regio te koken en gebruik te maken van de 7 andere Polderhelden: aardappel, appel, biet, lam, lof (wit of rood), kip en walnoot.

Meedoen

Uit alle inzendingen worden de 7 lekkerste pioniersgerechten van Flevoland gekozen. Doe gratis mee met de challenge en zet je pioniersdis op de kaart! Meld je aan via onderstaand contactformulier. Bij aanmelding voor deze challenge ga je direct akkoord met de spelregels en het privacystatement (pdf, 72 kB). Na verzending van je gegevens dien je voor 17 september 2019 een receptenformulier (pdf, 163 kB) in te leveren via eetalseenpionier@flevoland.nl. De finale cook-off wordt gehouden op 16 oktober 2019, dus reserveer deze datum alvast in je agenda!

Masterclasses

Ben jij een kok met de juiste Flevo-mentaliteit, maar weet je nog niet zo goed hoe je een ware pionier in de keuken wordt? Meld je dan aan voor de challenge en schrijf je ook in voor één van de masterclasses.