N702 Hogering Almere

Het Rijk, provincie Flevoland en gemeente Almere investeren samen in een goede bereikbaarheid van Almere. Zo maakt provincie Flevoland de Hogering de komende jaren klaar voor de groei van Almere. Van 2020 tot 2023 gaat de Hogering op de schop, tussen de A6 en de Contrabasweg. In beide richtingen komt er een rijstrook bij en bij de Herman Gorterweg en de Hollandsedreef rijdt het verkeer straks door een tunnelbak onder deze kruisingen door. Voor het verkeer dat de wijken in en uit wil, worden langs de Hogering parallelbanen aangelegd. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het verkeer de komende jaren weer vlot én veilig door kan rijden.

Altijd op de hoogte

Werk aan de weg brengt hinder met zich mee. In dit geval in de vorm van omleidingsroutes en een verlaagde snelheid op de Hogering, ter plaatse van het werk. Via verschillende communicatiekanalen houden we u op de hoogte zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken over de voor u beste route.

Informatiecentrum

U bent van harte welkom om uw vragen te stellen aan medewerkers van de provincie en aannemer Gebr. Van der Lee op donderdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur bij ons informatiecentrum aan de Katernstraat 8 in Almere.

Update 4 juni 2020

Hoewel er sinds kort sprake is van een versoepeling van een aantal landelijke richtlijnen van RIVM, rijksoverheid en veiligheidsregio’s rondom het coronavirus, blijft de richtlijn om zoveel mogelijk thuis te blijven werken van kracht. Dit betekent dat de provincie Flevoland aan haar medewerkers heeft gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook ons bestuur werkt vanuit huis. Het Provinciehuis is in ieder geval dicht tot 1 september 2020. Ook het informatiecentrum aan de Katernstraat 8 in Almere is tot deze tijd dicht. Uw vragen kunt u stellen door een e-mailbericht te sturen naar hogering@flevoland.nl

Aanmelden voor Hogering

Meld u aan voor deze nieuwsbrief. Bekijk ook onze andere nieuwsbrieven