N702 Hogering Almere

Het Rijk, provincie Flevoland en gemeente Almere investeren samen in een goede bereikbaarheid van Almere. Zo maakt provincie Flevoland de Hogering de komende jaren klaar voor de groei van Almere. Van 2020 tot 2023 gaat de Hogering op de schop, tussen de A6 en de Contrabasweg. In beide richtingen komt er een rijstrook bij en bij de Herman Gorterweg en de Hollandsedreef rijdt het verkeer straks door een tunnelbak onder deze kruisingen door. Voor het verkeer dat de wijken in en uit wil, worden langs de Hogering parallelbanen aangelegd. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het verkeer de komende jaren weer vlot én veilig door kan rijden.

Altijd op de hoogte

Werk aan de weg brengt hinder met zich mee. In dit geval in de vorm van omleidingsroutes en een verlaagde snelheid op de Hogering, ter plaatse van het werk. Via verschillende communicatiekanalen houden we u op de hoogte zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken over de voor u beste route.

Informatiecentrum

U bent van harte welkom om uw vragen te stellen aan medewerkers van de provincie en aannemer Gebr. Van der Lee op donderdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur bij ons informatiecentrum aan de Katernstraat 8 in Almere.

Update 30 juli 2020

Vanwege de landelijke richtlijnen van RIVM, rijksoverheid en veiligheidsregio’s rondom het coronavirus zijn wij op dit moment alleen op afspraak open. U kunt uw afspraak inplannen door een e-mailbericht te sturen naar hogering@flevoland.nl

Aanmelden voor Hogering

Meld u aan voor deze nieuwsbrief. Bekijk ook onze andere nieuwsbrieven