Sportevenementen Flevoland, subsidie

Sportevenementen horen bij Flevoland. Ze brengen mensen samen, geven een doel om daar toe te werken, inspireren en zorgen voor aanwas en een hogere sportparticipatie. 
Wanneer u  grootschalige of (inter)nationale sportevenementen in Flevoland organiseert, kunt u daarvoor mogelijk subsidie ontvangen van de provincie.

Product formulier(en)

Welke regels gelden voor u?

Om voor een subsidie voor sportevenementen in aanmerking te komen gelden een aantal voorwaarden waaraan de aanvraag moet voldoen. 
Deze staan beschreven in de volgende regels:

  • de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2023.
  • de nadere regels ‘Sportevenementen Flevoland’
  • Neem kennis van de provinciale sportnota Samenwerken aan een sportief Flevoland. Hierin staat het beleid van de provincie beschreven.

 

Contact

Heeft u inhoudelijke vragen over de subsidieregeling of hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Stuur een e-mail naar subsidieaanvragen@flevoland.nl of neem telefonisch contact op met een medewerker van het subsidiebureau, telefoonnummer 0320 - 265 213. Wij helpen u graag verder.

Hoe lang duurt het?

Wanneer u een volledige aanvraag heeft ingediend, hebben wij maximaal 13 weken nodig om uw aanvraag af te handelen, dan wel korter indien mogelijk.
Als blijkt dat uw aanvraag na ontvangst niet compleet is, ontvangt u daarover van ons binnen 4 weken een bericht. 

Hoe werkt het?

Wilt u een subsidie aanvragen? Lees hieronder hoe het werkt. 

  1. Gebruik het aanvraagformulier op deze pagina.
  2. Vul het formulier volledig in en verstuur uw aanvraag.
  3. U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging, als u daarvoor kiest.
Vanaf 1 juli 2024 hebben wij een klantportaal, waarin u de voortgang van uw aanvraag kan volgen. U kunt na het indienen van uw aanvraag in dit klantportaal ook vragen stellen of eventueel extra informatie aan ons doorgeven over uw lopende aanvraag.
 
Alle correspondentie inclusief beschikking komt in uw klantportaal en we versturen geen fysieke documenten meer. Wij adviseren u daarom om voor het verzenden van uw aanvraagformulier aan te geven dat u meldingen over wijzigingen van uw zaken via de e-mail wil ontvangen.

 

Meer informatie

Laatst aangepast: 01-07-2024