Vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten, subsidie

Wilt u recreanten en/of bezoekers het Verhaal van Flevoland vertellen en laten beleven? Kijk of u in aanmerking komt voor de subsidie van Vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten. Met deze subsidieregeling stimuleren we ondernemers en organisaties voor de totstandkoming van nieuwe vrijetijdsproducten die de recreant en/of bezoeker het Verhaal van Flevoland laat beleven.

Het is tot en met 31 augustus 2024 nog mogelijk een aanvraag te doen voor het  resterende budget van deze regeling dat beschikbaar is voor 2024. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld totdat het subsidieplafond in bereikt.

Welke regels gelden voor u?

Om voor deze subsidie in aanmerking te komen gelden een aantal voorwaarden. Deze staan in de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012 (ASF 2012) en in de Nadere Regels Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten vanaf 2023. 
•    de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2023;
•    de Nadere Regels Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten vanaf 2023.
Bij uw aanvraag zijn een uitgewerkt  projectplan, werkplan met tijdspad, sluitende begroting en bijbehorende offertes nodig. (Zie artikel 11 van de Nadere Regels Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten vanaf 2023). We raden u aan om deze informatie vooraf te raadplegen en de benodigde bijlagen digitaal beschikbaar te hebben. De benodigde documenten kunt u in het aanvraagformulier uploaden.

Contact

Heeft u vragen over het Verhaal van Flevoland, de doelgroepen of hoe te komen tot een goed projectplan voor deze subsidieregeling? Neem dan contact op met Visit Flevoland via info@visitflevoland.nl of via 06-57595349. Zij adviseren ondernemens graag bij de verschillende onderwerpen die aanbod moeten komen bij een goed projectpland. Voor meer informatie:  http://www.visitflevoland.nl/vbv-subsidie

Heeft u vragen over de procedure? Neem dan contact op met de provincie via e-mailadres subsidieaanvragen@flevoland.nl Wij helpen u graag verder.

Hoe lang duurt het?

Binnen vier weken na indienen van de subsidie ontvangt u een bevestiging als de aanvraag volledig is. Als u een volledige aanvraag heeft ingediend zal het maximaal 13 weken duren voordat uw aanvraag is afgehandeld.

Hoe werkt het?

Wilt u een subsidie aanvragen? Lees hieronder hoe het werkt.
1.    Lees onze regels in de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2023 en de Nadere Regels Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten vanaf 2023. 
2.    Als u vragen heeft over uw initiatief en/of om te komen tot een goed plan kunt u contact opnemen met Visit Flevoland. 
3.    Vraag de subsidie aan, gebruik hiervoor het aanvraagformulier op deze pagina. Zorg dat u alles benodigde documenten digitaal beschikbaar heeft en upload deze bij invullen. Verstuur het formulier binnen de aanvraagtermijn (zie artikel 10 van de nadere regels).
4.    Subsidie die buiten de aanvraagtermijn, maar voor 31 augustus, zijn ingediend worden indien er nog budget resteert, in volgorde van binnenkomst afgehandeld.
5.    U ontvangt automatisch een ontvangstbevestiging zodra uw aanvraag goed ontvangen is.

Meer informatie

Laatst aangepast: 08-03-2024