Over afdeling Infrastructuur

Samen zorgen we voor veiligheid en comfort. Op de weg én op het water. Want Flevoland laat zien hoe infrastructuur mensen met elkaar verbindt. Infra zorgt ervoor dat mensen deel uit blijven maken van de maatschappij. Zo reikt de rol van infrastructuur veel verder dan u in eerste instantie zou denken. Daarom hebben wij besloten om deze infrastructuur extra overzichtelijk en open op de kaart te zetten. Provincie Flevoland informeert en alarmeert, staat dichtbij en kijkt samen vooruit. Altijd voor de beste veiligheid en comfort.

Flevolands (vaar)wegen

Hét platform voor alle infrastructuur in de provincie Flevoland: onze informatie en meldingen duiken overal op, leiden u over de (vaar)wegen en bieden overzicht en controle over de infrastructuur.

Dankzij ons bent u op de hoogte van alternatieve routes. Onveilige situaties, zoals de komst van slecht weer? Wij waarschuwen u. Langlopende wegprojecten? We informeren u over de werkzaamheden, voortgang en de kosten. Zo weet u altijd wat er binnen uw regio speelt op de weg.

Maar wij horen het ook graag wanneer u zelf een verbetering of gevaarlijke situatie tegenkomt. Zo zorgen we samen voor de veiligste en comfortabele (vaar)wegen. Nu en in de toekomst.