Oldebroekerweg

9 sep 2019 - 26 okt 2019

Wat we gaan doen

Waar

N709 Oldebroekerweg tussen de rotonde met de Baan tot vóór de bocht met de Olsterweg

Wanneer

Maandag 9 september 2019 tot en met zaterdag 26 oktober 2019

Hinder

Omleidingsroute

Reisinformatie

Tijdens de werkzaamheden is de N709 Oldebroekerweg afgesloten tussen de rotonde met de Baan en de kruising met de Olsterweg. De rotonde met de Baan blijft open evenals de kruising met de Olsterweg.

Omleidingsroute tussen Biddinghuizen en Elburg

De omleidingsroute voor het doorgaande verkeer tussen Biddinghuizen en Elburg loopt via de N708 Bremerbergweg en de N306 Spijkweg. Dit is circa 4 kilometer en 5 minuten omrijden.

Alikruikweg dicht

Om sluipverkeer tegen te gaan, gaat de Alikruikweg dicht voor doorgaand verkeer. Alleen bestemmingsverkeer zoals bewoners en leveranciers zijn hier toegestaan tijdens de werkzaamheden. Verkeersregelaars zien hierop toe.

Omleidingsroute tussen Biddinghuizen en Kampen

Verkeer van Biddinghuizen naar Kampen kan kiezen voor de route via de N305 Biddingringweg en N307 Hanzeweg (en omgekeerd). Deze route is qua tijd en kilometers in de basis gelijk aan de route via de N709 Oldebroekerweg en de N306 Drontermeerdijk.

Werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden wordt het asfalt vernieuwd. De weg wordt verbreed naar 7,30 meter. De extra ruimte die dit geeft wordt gebruikt om naast de kantstreep (buiten de rijstrook) ribbelstroken en glasbollen aan te brengen. Dit verhoogt de veiligheid op de weg: het geeft bestuurders extra ruimte om terug te sturen wanneer ze per ongeluk over de kantstreep terecht komen. Het plateau dat zich tussen Oldebroekerweg 12 en 14 bevindt wordt tijdens de werkzaamheden opnieuw aangelegd.

Inloop

Op donderdag 5 september as. organiseert Provincie Flevoland een tweede en laatste inloop over deze werkzaamheden. Medewerkers zijn van 17.00 tot 19.00 uur aanwezig in de Voorhof (Akkerhof 3 te Biddinghuizen) om vragen te beantwoorden en informatie te geven over de omleidingsroutes. U kunt binnenlopen wanneer u wenst.

Contact

Meer informatie

Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur.

SMS-dienst

Altijd op de hoogte via sms

Via onze gratis sms-dienst houden we u op de hoogte van werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.