Tussenring-Hogering

26 aug 2019 - 31 aug 2019

Wat we gaan doen

Waar

Noordelijke aansluiting Tussenring-Hogering (N703-N702)

Wanneer

Maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2019

Hinder

Omleidingsroute

Afsluiting

De afsluiting treft alleen het verkeer richting Amsterdam (in zuidelijke richting): verkeer op de Hogering richting Amsterdam kan niet richting de Tussenring/A6 Almere Buiten-West. Ook kan verkeer op de Tussenring niet naar de Hogering in de richting van Amsterdam. Verkeer richting de Buitenring/Lelystad (in noordelijke richting) ondervindt geen hinder: verkeer op de Hogering richting Lelystad kan naar de Tussenring. Verkeer op de Tussenring kan naar de Hogering richting Lelystad.

Reisinformatie

Omleidingsroute verkeer Hogering-Tussenring

Verkeer tussen de Hogering en Tussenring in zuidelijke richting wordt omgeleid via de Markerdreef en Vrijheidsdreef (en omgekeerd).Omleidingsroute industrieterrein De Vaart

Verkeer op de A6 naar industrieterrein De Vaart kan gebruik maken van afrit 6 en de Tussenring; omgekeerd loopt de route via de Buitenring en afrit 8.

Werkzaamheden

In het verleden zijn er verschillende ongevallen gebeurd op de aansluiting. Om de verkeersveiligheid te verhogen past provincie Flevoland de inrichting van de bochten iets aan.

Contact

Meer informatie

Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Neem dan contact op met de afdeling infrastructuur.

SMS-dienst

Altijd op de hoogte via sms

Via onze gratis sms-dienst houden we u op de hoogte van werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.