Sollicitatieprocedure

Stuur ons je cv met een krachtige motivatie. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier in de betreffende vacature. We bekijken je sollicitatie zorgvuldig. Zijn we enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten! Je hoort binnen 1 week na de sluitingsdatum of we je uitnodigen voor een kennismaking. Wij werken met de NVP sollicitatiecode.

Eerste gesprek

Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Wij willen meer van jou weten en jij wilt weten hoe provincie Flevoland is. Sluit jij goed aan bij de vacature? Hebben we een positieve indruk van elkaar? Als dat zo is, gaan we verder en maken we een tweede afspraak.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en de kwaliteiten die daar voor nodig zijn. Ben jij de perfecte kandidaat en voldoet deze functie aan alle verwachtingen die jij van je nieuwe baan hebt? Soms krijg je na het tweede gesprek nog een assessment of een opdracht. Dat hangt af van de functie. Wij vinden integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom kan er tijdens het selectieproces gevraagd worden om referenties of toestemming voor andere screeningsonderzoeken.

Een nieuwe baan

Na deze rondes zijn we er meestal wel uit. Dan gaan we praten over je aanstelling, je arbeidsvoorwaarden en je startdatum. We zien je natuurlijk graag snel als onze nieuwe collega!