Stage, afstuderen en co-makership

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Veel ontwikkelingen, veel dynamiek: het is altijd interessant bij provincie Flevoland. Voor stagiaires een interessante plek om veel en goede kennis op te doen. Voor het afsluiten van je studie, maar ook zeker ter voorbereiding van je eerste baan. Na veel theoriekennis vanuit je studie is het interessant om te zien wat de opgedane kennis in de praktijk inhoudt.

Stage en afstuderen

Wil je stage lopen of afstuderen bij provincie Flevoland? We bieden geregeld interessante stageplaatsen aan voor leergierige en enthousiaste studenten. Kijk bij de vacatures of er een stage- of afstudeerplaats beschikbaar is. We nemen geen open sollicitaties in behandeling. Als mbo-stagiair ontvang je bij ons een vergoeding van € 150,- per maand. Volg je een studie op hbo of wo niveau, dan is deze vergoeding € 300,- per maand.

Co-makership

Provincie Flevoland biedt, in samenwerking met Windesheim Flevoland, de mogelijkheid om een co-makership te doen. Een co-makership is uniek: een specifieke opdracht op hbo-niveau voor een student of groep studenten. Als student bouw je aan gerichte ervaring op het juiste niveau. Kijk bij de vacatures of er een co-makership beschikbaar is. We nemen geen open sollicitaties in behandeling.