Demodagen wasplaatsen

10 dec 2021 - 10 dec 2021

Uitnodiging demodagen wasplaatsen

Steeds meer agrariërs leggen wasplaatsen met zuiveringssystemen voor gewasbeschermingsmiddelen aan. Wilt u van henzelf horen waarom ze dit doen en wat hun ervaringen bij aanleg en gebruik zijn? Bezoek dan één of meer van deze bedrijven op de ABW demodagen wasplaatsen.

Waar en wanneer

Op 4 verschillende plekken in Flevoland stellen akkerbouwers en een fruitteler hun erf open voor collega agrariërs. Er zijn gecombineerde wasplaatsen te bekijken, waarop zowel machines met als zonder gewasbeschermingsmiddelen kunnen worden gereinigd. Deze hebben een Phytobac zuiveringssysteem. En er is een locatie met gescheiden wasplaatsen met een Heliosec zuiveringssysteem. Het gaat om meerdere data in december. Zo kunt u de datum en locatie kiezen die bij u past. Tijdstip: 10.00 -12.00 uur.

Aanmelden

Alle informatie vindt u op bodemenwaterflevoland.nl/demodagenwasplaatsen We houden rekening met de dan geldende coronamaatregelen. We hanteren daarbij onder andere het maximale aantal toegestane  bezoekers. Om zicht te hebben op het aantal bezoekers, vragen we u om uzelf aan te melden via info@bodemenwaterflevoland.nl.