D66 vindt dat Flevoland meer van zich mag laten horen. Onze polders hebben veel potentie. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte voor economische, maatschappelijke en groene groei voor alle inwoners. Na een halve eeuw van pionierswerk kiezen we een duidelijke richting. Met ruimte voor creativiteit, goed wonen en duurzame landbouw. Kies voor een Flevoland dat vooruit gaat. Stem D66. Stem wonen vooruit.

Verschillende soorten woningen

We bouwen verschillende soorten woningen in Flevoland. Vooral voor starters, ouderen en alleenstaanden. We maken bijzondere wijken mét de nodige voorzieningen. Denk daarbij aan fietspaden, wegen en buslijnen. Maar ook scholen, buurthuizen en natuur. Want in Flevoland wonen is leven in een groene en unieke omgeving.

Bouwen aan de toekomst

Niet stilstaan, maar bouwen aan de toekomst. Stem cultuur vooruit. Flevoland moet kunnen genieten van kunst en cultuur. Van theaters tot festivals, van kamermuziek tot landschapskunst. En we willen in Almere een kunstmuseum met internationale uitstraling. Want: investeren in kunst en cultuur is investeren in vooruitgang.

Natuur vooruit

Stem natuur vooruit. Er zit teveel stikstof in onze lucht, water en grond. Daarom staat de agrarische sector stil. Maar ook onze natuur brokkelt af. Wij lopen niet weg voor ingrijpende keuzes. We werken aan Flevolandse landbouw die goed is voor zowel boeren, bodem als burger. Alleen dan kan onze provincie weer vooruit.