Digitale versie sloepennetwerk Zuidelijk Flevoland beschikbaar

16 sep 2021

Aanloop naar fysieke Sloepennetwerk Zuidelijk Flevoland

De digitale vaarroute Zuidelijk Flevoland van het Sloepennetwerk is gepubliceerd. Vanaf nu kunt u gemakkelijk en snel een digitale vaarroute in en tussen de gemeenten Almere en Zeewolde plannen. Dit in aanloop naar de opening van de fysieke Sloepennetwerk vaarroute Zuidelijk Flevoland in april 2022.

Uitbreiding op het nationale sloepennetwerk

Deze uitbreiding op het nationale sloepennetwerk is een zeer gewenste aanvulling. De route is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gemeente Almere en gemeente Zeewolde. Het digitale netwerk bestaat uit meerdere trajecten. Via knooppunten, routepunten en informatiepaneellocaties kan een eigen route worden gepland. Er bestaan mogelijkheden om horeca- en overnachtingslocaties op de routekaart aan te duiden.

Promotie sloepennetwerk

De komende periode wordt door de partners in het netwerk gebruikt om de promotie van het sloepennetwerk verder uit te breiden. Daarnaast worden reacties en ervaringen bij gebruikers opgehaald en waar mogelijk verwerkt in het netwerk. Tegelijk met de opening van het vaarseizoen in april 2022, vindt de officiële en feestelijke opening van het fysieke Sloepennetwerk Zuidelijk Flevoland in het sloepennetwerk plaats.

Het sloepennetwerk groeit

Het sloepennetwerk beslaat verschillende regio’s in Nederland en is sterk groeiende. Regelmatig komen er nieuwe knooppunten bij, zodat steeds een nieuwe route kan worden samengesteld om de verschillende schitterende wateren van Nederland te ontdekken.

Voor contact of bij interesse om als partner of ondernemer in Flevoland aan te sluiten en/of promotiemogelijkheden, mail naar sloepennetwerk@flevoland.nl.

Ga voor de routeplanner naar sloepennetwerk.nl.

Download

Download de kaart van Almere

jpg - 161.78 kB
Open de jpg
Download

Download de kaart van Zeewolde

jpg - 143.85 kB
Open de jpg