Talent kleurt Flevoland

Wij zijn Talent kleurt Flevoland! Het jongerenprogramma voor scholieren en studenten in Flevoland. Wij verbinden scholen, overheid en bedrijven met elkaar.

Flevoland bouwen en maken wij met elkaar. Daarom krijg jij de kans om onze provincie een stukje mooier, groener en leuker te maken. Hoe? Door jouw creativiteit en ideeën in te zetten voor belangrijke, maatschappelijke opdrachten. Dit zijn altijd opdrachten van échte opdrachtgevers.

Jong, enthousiast talent gezocht

De provincie Flevoland zoekt namelijk nieuw, jong en enthousiast talent om te helpen met het oplossen van verschillende actuele ontwikkelingen.Talent kleurt Flevoland is hierin de verbinder. Wij verbinden jou, het talent, aan een opdracht die je vindt op onze site. Welke opdracht dit is, kies je helemaal zelf.

Door mee te doen, bouw je niet alleen aan jouw eigen toekomst, maar ook aan die van je school, wijk of woonplaats. Zet jouw creatieve ideeën, frisse ontwerpen en nieuwe inzichten in om deze belangrijke opdrachten uit te werken. Kies uit thema’s Energie,Voedsel, Samenleving, Natuur, Circulair of Ruimte & Wonen. Wie weet levert jou dit straks wel een toffe stage of een goede baan op. 

Daarnaast is het ook een hartstikke mooi kans om jezelf te ontwikkelen. Je leert ontzettend veel van zo’n project. Dat begint al bij het schrijven van een motivatiebrief. Wat wil je leren? Waar ben je goed in? Met jouw wensen gaan wij aan de slag om te kijken of we een geschikte opdrachtgever kunnen vinden.

Meld je direct aan

Dus zit jij boordevol ideeën en weet je op een vernieuwende manier om onze opdrachten om te toveren tot zichtbare oplossingen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier onder de opdrachten.