Talent kleurt Flevoland

Flevoland bouwen en maken wij met elkaar. Daarom vinden wij het heel belangrijk om je te betrekken bij projecten waarmee wij bezig zijn binnen de provincie. Jouw creatieve ideeën, frisse ontwerpen en nieuwe inzichten versterken onze projecten en programma’s. Door mee te doen aan Talent kleurt Flevoland zie jij ook gelijk wat er allemaal gebeurt binnen de provincie waar jij woont of studeert.

Maatschappelijke vraagstukken

Samen met onze provinciale collega’s, docenten van de 5 Flevolandse technasia, Aeres Hogeschool en hogeschool Windesheim stelde de provincie 11 vraagstukken samen, die allemaal actueel en relevant zijn voor onze provincie.

Echte vraagstukken

Studenten denken en ontwerpen dus mee aan echt bestaande vraagstukken, waar ook wij nog niet alle antwoorden voor hebben gevonden. De maatschappelijke vraagstukken gaan over natuur, duurzaamheid, infrastructuur, arbeidsmarkt, een leefbaar platteland en nog veel meer. In de onderstaande video ziet u wat de studenten in het schooljaar 2020 - 2021 hebben opgeleverd. In september 2021 gaan we weer van start met nieuwe studenten en nieuwe opdrachten.