Talent kleurt Flevoland

Flevoland bouwen en maken wij met elkaar. Daarom vinden wij het heel belangrijk om je te betrekken bij projecten waarmee wij bezig zijn binnen de provincie. Jouw creatieve ideeën, frisse ontwerpen en nieuwe inzichten versterken onze projecten en programma’s. Door mee te doen aan Talent kleurt Flevoland zie jij ook gelijk wat er allemaal gebeurt binnen de provincie waar jij woont of studeert.

11 maatschappelijke vraagstukken

Samen met onze provinciale collega’s, docenten van de 5 Flevolandse technasia, Aeres Hogeschool en hogeschool Windesheim hebben wij 11 vraagstukken samengesteld die allemaal actueel en relevant zijn voor onze provincie. Je denkt en ontwerpt dus mee aan echt bestaande vraagstukken waar ook wij nog niet alle antwoorden voor hebben gevonden. De maatschappelijke vraagstukken gaan over natuur, duurzaamheid, infrastructuur, arbeidsmarkt, een leefbaar platteland en nog veel meer.

Durf jij buiten de lijntjes te kleuren?

Kies dan voor één van de vraagstukken van provincie Flevoland. Download hieronder het boekje en kijk welk vraagstuk past bij jouw interesse, talent en ambities. Wij kijken uit naar jouw aanmelding, want samen met jou maken wij Flevoland nog kleurrijker!

Download

Opdrachtenboekje voor studenten

pdf - 6.21 MB
Open de pdf