Inloopavonden

Om bewoners en weggebruikers te informeren over geplande werkzaamheden, organiseert provincie Flevoland regelmatig inloopavonden. Tijdens een inloopavond zijn medewerkers van de provincie aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma; u kunt binnenlopen wanneer het u schikt.

20 november: Vogelweg (Lelystad)

Waar

Restaurant Flantuas, Emoeweg 4 te Lelystad

Tijdstip

19.00 tot 21.00 uur

Werkzaamheden

In de zomer van 2019 gaat provincie Flevoland groot onderhoud uitvoeren aan de N706 Vogelweg, van de Knardijk tot de kruising Larserweg. Het onderhoud neemt naar verwachting zo'n 6 tot 8 weken in beslag. De uitvoeringsperiode is - onder voorbehoud - gepland voor de maanden juni en juli 2019. In deze periode is dit gedeelte van de Vogelweg afgesloten voor al het verkeer.

traject werkzaamheden vogelweg 2019

29 november: Hanzeweg en Biddingringweg (Dronten)

Waar

Provincie Flevoland, Steunpunt Dronten, Houtwijk 20-22 te Dronten

Tijdstip

17.00 tot 19.00 uur

Werkzaamheden

In april, mei en juni 2019 gaat provincie Flevoland groot onderhoud uitvoeren aan twee provinciale wegen rondom Dronten: de N307 Hanzeweg en de N305 Biddingringweg. Het asfalt op de Hanzeweg is versleten en moet vervangen worden. Tegelijkertijd voeren we ook werkzaamheden aan de brug en de verkeerslichten uit. Het traject waar gewerkt gaat worden loopt van de rotonde met de Biddingringweg tot het volkstuinencomplex Roggebot. De uitvoeringsperiode staat gepland voor circa vier weken in april en mei 2019. De Biddingringweg wordt opgeknapt tussen de rotonde met de Hanzeweg en de kruising met de Elburgerweg. Tijdens het onderhoud wordt ook de landbouwstrook verwijderd. De uitvoering staat gepland voor juni 2019 en neemt naar verwachting 4 weken in beslag.

afsluiting biddingringweg en hanzeweg 2019

13 december: Oldebroekerweg (Biddinghuizen)

Waar

De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen

Tijdstip

17.00 tot 19.00 uur

Werkzaamheden

De N709 Oldebroekerweg krijgt nieuw asfalt. Tegelijkertijd wordt de weg verbreed. De uitvoeringsperiode staat nog niet vast, maar zal tussen april en juli 2019 liggen. Het onderhoud zal zo'n 4 weken in beslag nemen.