Provinciehuis weer open

1 sep 2020

Vanaf 1 september keren de provinciebestuurders en de medewerkers na bijna zes maanden deels weer terug naar het provinciehuis. In lijn met de richtlijnen van de rijksoverheid blijft het uitgangspunt dat iedereen zoveel mogelijk vanuit huis blijft werken. Om op een veilige manier in het provinciehuis te kunnen werken kan slechts maximaal een kwart van het totaal aantal provinciale medewerkers tegelijkertijd aanwezig zijn. Dat betekent ook dat bijeenkomsten met externe partners nog minimaal in het provinciehuis plaats zullen vinden.

Dienstverlening

Ondanks dat wij zo veel mogelijk thuiswerken, zijn en blijven wij erop gericht onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Omdat het een unieke situatie is, kan het zijn dat zaken anders lopen dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Zittingen rechtbank Midden-Nederland

Vanaf 5 juni maakt de rechtbank Midden-Nederland voor een deel van de zittingen gebruik van zalen in het provinciehuis. Met ingang van 1 september zal het aantal rechtbankzittingen in het provinciehuis aanzienlijk worden teruggebracht.