Prijzenpakket

Alle deelnemers aan de challenge krijgen gratis exposure via de campgane ‘Eet als een pionier!’ We voorzien alle deelnemende restaurants van een 'toolkit' waarmee ze zichtbaar kunnen maken dat ze deelnemen aan de campagne. Uit alle inzendingen worden de 8 lekkerste pioniersgerechten van Flevoland gekozen om door te gaan naar de grote openbare cook-off finale die plaats zal vinden op 16 oktober 2019. Van deze 8 finalisten worden er zeven door een professionele jury gekozen en één door een publieksjury. Alle 8 finalisten wordt de workshop ‘Verrot lekker’ van food designer Christian Weij aangeboden. In deze eendaagse masterclass staat fermentatie centraal. De workshop is inclusief lunch en alle gemaakte proeven van de dag mogen mee naar huis worden genomen. Uit de 8 finalisten zal tijdens de cook-off de grote winnaar worden gekozen. Behalve een award bestaat de hoofdprijs uit:

  • Een dag meelopen met masterchef Luc Kusters van Bolenius Restaurant op de Amsterdamse Zuidas. Met als afsluiting van de dag een diner en overnachting in Hotel QO in Amsterdam. 
  • Een jaarabonnement op de Gastronomix
  • Een artikel in de Misset Horeca en in de nieuwsbrief van Dutch Cuisine
  • Exposure middels een winactie via BookDinners