JA21

JA21 is de nuchtere, stevige en resultaatgerichte partij op rechts waar zoveel Nederlanders al jaren op wachten.

Het moet echt anders

Nederland stemt verkiezing na verkiezing rechts, maar het beleid wordt alleen maar linkser. Van immigratierecords tot torenhoge belastingen en van onbetaalbare energierekeningen tot een gigantische regeldruk waardoor ondernemen onmogelijk wordt. Het moet echt anders. En het kán anders.

Verantwoordelijkheid nemen

JA21 heeft niet alleen het juiste antwoord op de problemen van deze tijd, maar wil ook verantwoordelijkheid nemen. Wij gaan leveren. Met een groot JA21 in de Provinciale Staten van Flevoland en in de Eerste Kamer, kunnen eindelijk de noodzakelijke stappen naar een betere provincie en een beter Nederland worden gezet. JA21 wil geen gedwongen asielopvang in de provincie, maar een asielstop en invoering van het Deense asielmodel. Een rationeel en betaalbaar energiebeleid. Geen problemen met leveringszekerheid door dure, onbetrouwbare en landschapsvervuilende windturbines, maar inzetten op kernenergie en gebruik blijven maken van aardgas.

Geen grote overheid

Geen grote overheid die het dagelijks leven van miljoenen Nederlanders steeds duurder maakt, maar lage lasten en werken weer laten lonen. Geen verstikkend stikstofbeleid gebaseerd op rekenmodellen in plaats van de praktijk, maar ruimte voor boeren en woningbouw.

Stem daarom op 15 maart JA21 in Flevoland.

Het moet echt anders.