Herstructureringsprojecten Flevoland 2017, subsidie

Voor een goed functionerende economie en voor de aantrekkelijkheid van Flevoland, is het belangrijk dat er voldoende en flexibele ruimte is om te werken. Bedrijventerreinen, kantoren, woon-werklocaties en detailhandel moeten goed bereikbaar zijn, ook met het openbaar vervoer. De voorzieningen zoals winkels en scholen moeten op peil zijn, zodat de ondernemers en medewerkers daar naar behoefte gebruik van kunnen maken. De provincie streeft ernaar om in samenwerking met de gemeenten zoveel mogelijk bestaande bedrijventerreinen te herstructureren. De herstructurering moet leiden tot toekomstbestendige terreinen voor een gezonde economie in Flevoland.

Product aanvraagformulier(en)

Welke regels gelden voor u?

Om voor een subsidie in aanmerking te komen gelden een aantal voorwaarden. Deze staan in de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012 (ASF 2012) en in nadere regels ‘herstructureringsprojecten Flevoland 2017’.

Contact

Heeft u vragen over de regeling. Of heeft u hulp nodig bij het invullen van het aanvraagformulier? Neem dan contact op met de afdeling Strategie en Beleid, telefoonnummer 0320- 265 213. Wij helpen u graag verder.

Hoe lang duurt het?

We hebben maximaal 13 weken nodig om uw aanvraag af te handelen, gerekend na de ontvangst van uw aanvraag.

Hoe werkt het?

Wilt u als een subsidie aanvragen? Hieronder leest u hoe het werkt.

  1. Lees de Economische Programma. Hierin staat het beleid van de provincie beschreven.

  2. Neem ook kennis van de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012 (ASF 2012) en de nadere regels ‘herstructureringsprojecten Flevoland 2017’. Hierin zijn onze regels opgenomen.

  3. Gebruik voor het aanvragen van een subsidie het aanvraagformulier.

U kunt het formulier opsturen naar subsidieaanvragen@flevoland.nl of per post:

Gedeputeerde Staten van Provincie Flevoland
Afdeling Strategie en Beleid
Postbus 55
8200 AB Lelystad

Meer informatie

Laatst aangepast: 20-05-2019