Onderhoud Baan en Oostereind in Ens

22 mei 2023 - 30 jun 2023

Provincie Flevoland voert onderhoud uit aan de Baan en Oostereind in Ens. Het asfalt is verouderd en versleten en moet worden vervangen. Daarnaast vernieuwen we de parkeerstroken langs de Baan.

Waar

Het traject van de werkzaamheden loopt vanaf de kruising Baan - Waterkant tot en met de rotonde Oostereind – Drietorensweg.

Wanneer

Van maandag 22 mei tot en met vrijdag 30 juni 2023.

Hinder

De werkzaamheden duren zes weken. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn de Baan en het Oostereind volledig afgesloten. Het centrum van Ens is wel bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Het blijft dus gewoon mogelijk om boodschappen te doen.

Werkzaamheden

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

  • Vervangen van het asfalt van de weg;
  • Vernieuwen van de parkeerplaatsen die direct aan Baan Ens grenzen;
  • Opnieuw aanleggen van de plateaus en zebrapaden;
  • Aanbrengen van markering en bebording.

Reisinformatie

Er geldt een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer. Binnen het dorp blijft het mogelijk om van Noord naar Zuid en andersom te rijden.

Op de hoogte blijven?

Via de app van Schagen Infra, die u gratis download in de appstore of playstore, geven we projectupdates. Als u klikt op de Baan, Ens volgt u de voortgang van het project, bekijkt u foto’s en is het mogelijk om een tevredenheidsenquête in te vullen. Via de app is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen.