Provinciehuis tot en met 28 april 2020 gesloten

De landelijke richtlijnen van RIVM, rijksoverheid en veiligheidsregio’s rondom het coronavirus zijn dinsdag 31 maart 2020 verlengd. Dit betekent dat de provincie Flevoland aan haar medewerkers heeft gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook ons bestuur werkt vanuit huis. Het provinciehuis is in ieder geval dicht tot en met 28 april 2020.

Dienstverlening

Ondanks dat wij zo veel mogelijk thuiswerken, zijn wij er op gericht onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Omdat het een unieke situatie is, kan het zijn dat zaken anders lopen dan dat u van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip. We hebben goed in beeld wat nodig is om de continuïteit van bestuur en bedrijfsvoering zeker te stellen. Die komt niet in het gedrang. We volgen de ontwikkelingen op de voet en stellen onze richtlijnen bij als daar aanleiding toe is.

Afspraken en bijeenkomsten

Alle afspraken met externe partners en evenementen van de provincie Flevoland zijn geannuleerd. Heeft u hierover vragen, neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij de provincie Flevoland.

Meer informatie

Voor overige vragen over de corona-maatregelen verwijzen wij u naar de websites van het Rijk: Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus in Nederland, RIVM en de Veiligheidsregio Flevoland.