Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

De genomineerden voor de Vernieuwend Initiatief Prijs (VIP) Flevoland 2024 zijn bekend: het Flevobouquet, Flevo Front Art en Landschap van Koplopers. De VIP is een prijsvraag voor iedereen met een origineel ruimtelijk idee voor Flevoland. Een idee dat bijdraagt aan de kwaliteit én het imago van Flevoland.

Drie genomineerden

Dit jaar zijn er drie inzendingen genomineerd. Initiatiefnemer Het Flevobouquet wil 180 km dijk in Flevoland inzaaien met inheemse bloemrijke zadenmengsels en zo ringen van kleur om de polders realiseren. Flevo Front Art Dronten stuurde een kunstinitiatief in om beeldende kunstwerken van Flevolandse (amateur)kunstenaars te tonen in voortuinen in Dronten. Inzending nummer drie, Landschap van Koplopers, heeft een ruimtelijke toekomstvisie ingediend voor de gebouwen, erven, kavels en het landschap op en rondom Warmonderhof in Dronten. Stuk voor stuk mooie ideeën.

21 november prijsuitreiking

Het duurt nog even voordat de uiteindelijke winnaar op 21 november de prijs in ontvangst kan nemen. In de tussentijd helpt een ontwerpbureau de genomineerden om de ideeën verder uit te werken.

Foto: overzicht Vernieuwende Initiatief Prijs Flevoland met haar Initiatiefnemers, Juryleden en omgeving

Logo VIP Flevoland
Download

Reglement Vernieuwend Initiatief Prijs Flevoland

pdf - 252,89 kB
Open de pdf