Horeca

In Food Forum praten we niet alleen over het voedsel van de toekomst, we laten het ook proeven. Onze chef-kok inspireert iedereen die gebruik maakt van Food Forum met menu’s van de toekomst. Of je nu komt voor een bijeenkomst, vergadering of een werkplek gebruikt. 

Menu van de toekomst: duurzaam, lokaal en seizoensgebonden

In Food Forum willen we laten zien dat het menu’s van de toekomst mogelijk zijn. Die bestaan uit  eerlijke, gezonde gerechten. Met producten die passen bij het seizoen. En die dichtbij, duurzaam en voor een goede prijs geproduceerd zijn. Van alle ingrediënten is bekend waar ze vandaan komen. Maar dat niet alleen; de gerechten zijn ook lekker en smaakvol. Het EAT-Lancet rapport  is het uitgangspunt. Daarbij gaat het om voldoende, veilig, gezond en eigentijds voedsel voor iedereen te realiseren, zonder dat we daarbij de aarde uitputten. 

Chef-kok Sharon de Miranda

Sharon de Miranda is chef-kok voor Food Forum. Zij is bekend van onder andere het televisieprogramma BinnensteBuiten. Zij heeft de leiding over de horeca en verzorgt o.a. het gastvrije ontvangst, de seizoensgebonden menukaart en bereidt de gezonde gerechten. Zij is Flevolandse met multiculturele roots. Dat zie te terug in haar kookstijl. Voor Food Forum zoekt ze, het liefst binnen een straal van 30 kilometer, naar mooie en duurzame producten. Met het combineren van Hollands, Surinaams, Indisch, Caribisch, laat ze zien dat gezond eten lekker en smaakvol is.

 

Sharon de Miranda - fotograaf Johannes Dalhuijsen Foto: Johannes Dalhuijsen ©