11 apr 2019

Afsluiting N307 Hanzeweg (Dronten)

Van maandag 29 april tot en met vrijdag 17 mei 2019 is de N307 Hanzeweg dicht voor groot onderhoud tussen Dronten en Roggebot. Wegverkeer rijdt in deze periode om.

Werkzaamheden

De Hanzeweg gaat dus drie weken dicht voor groot onderhoud. Het asfalt moet worden vervangen. Tegelijkertijd worden de verkeerslichten – met de bijbehorende lussen in de weg - vernieuwd. Naast de rijbaan worden grasbetonstenen aangebracht. Deze beschermen de berm tegen rijsporen en vergroten de veiligheid van de weggebruiker.

Planning & omleidingen

De N307 Hanzeweg gaat dicht van maandag 29 april tot en met vrijdag 17 mei 2019 tussen de Biddingringweg en Restaurant Roggebot-House. De rotonde met de Biddingringweg blijft open evenals de rotonde met de Drontermeerdijk. Verkeer om via de Biddingringweg, Elburgerweg en Drontermeerdijk (N305, N309, N306). De parallelweg is dicht voor regulier verkeer. Verkeersregelaars zien hierop toe.

Inloop

Op donderdag 18 april 2019 houdt provincie Flevoland een inloop over dit werk en over het werk aan de Biddingringweg (uitvoering juni 2019). De inloop wordt gehouden van 17.00 – 19.00 uur op de provinciale vestiging te Dronten aan Houtwijk 20-22. Er is geen programma en bezoekers hoeven zich niet aan te melden. 

Meer informatie

Voor alle informatie over het werk aan de Hanzeweg, inclusief detailplanningen en omleidingskaarten bezoekt u www.flevowegen.nl  Ge├»nteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de SMS-waarschuwingsdienst met berichten over afsluitingen en calamiteiten op de Hanzeweg en andere provinciale wegen in Flevoland. 

Foto: plattegrond Hanzeweg en omstreken