Tollebekerbrug

11 jan 2021 - 1 mrt 2021

Wat we gaan doen

Waar

Tollebekerbrug bij Tollebeek

Wanneer

Van maandag 11 januari tot en met maandag 1 maart 2021

Hinder

Omleidingsroute en extra reistijd

Reisinformatie auto- en landbouwverkeer

De omleidingsroute voor autoverkeer en het landbouwverkeer loopt via de Urkerweg (N351) naar de Hannie Schaftweg (N717) en de Nagelerweg (N716)

Reisinformatie scheepvaart

Voor de scheepvaart geldt een maximale doorvaarhoogte van 2.40 meter. Bedrijven en beroepsvaart kunnen aparte afspraken maken over beperkte doorvaarmomenten in week 5 op dinsdag en donderdag en in week 7 op maandag en dinsdag.

Reisinformatie hulpdiensten

Nood- en hulpdiensten maken gebruik van dezelfde omleidingsroute als die voor het autoverkeer en daarnaast ook van de Zwolsebrug bij Urk.

Reisinformatie fietsers en voetgangers

Dinsdag 2 en donderdag 4 februari staat de brug open voor de scheepvaart van 08.00 tot 13.00 uur. Hierdoor kunnen fietsers en voetgangers op dat moment geen gebruik maken van de brug.

Werkzaamheden

Provincie Flevoland is druk bezig om alle provinciale sluizen en beweegbare bruggen in vier jaar op te knappen. Ongeveer 75 jaar na het droogvallen van de Noordoostpolder is het duidelijk dat modernisering van de bruggen en sluizen niet langer kan wachten. Daarom is de gestart met het project ‘Groot Onderhoud Bruggen en Sluizen’. Meer informatie over de werkzaamheden is terug te lezen in de nieuwsbrief hieronder.

DOWNLOAD

Download de nieuwsbrief

pdf - 728.51 kB
Open de pdf